Hlavní obsah

Robbie Williams pochybuje o vydavateli

Právo, Šárka Hellerová, Jaroslav Špulák

Britský popový idol Robbie Williams se rozhodl posunout vydání své nové desky, které bylo původně naplánované na letošní září. Není navíc přesvědčený o tom, že dodrží smlouvu s vydavatelstvím EMI a vydá album pod jeho křídly.

Článek

Důvodem jeho pochybností je reakce na to, že v srpnu loňského roku finančně vstoupil do vedení EMI soukromý koncern Terra Firma. Jeho postup prý vede k tomu, že řada dosavadních klíčových zaměstnanců EMI již přišla, nebo může přijít o své posty a Williams přemýšlí o tom, že kvůli tomu svou spolupráci s vydavatelskou společností uzavře.

Jeho manažer Tim Clark říká: „Robbie si položil otázku, jestli se jeho nové album musí objevit u značky EMI a odpověď že ne‘. Nevíme, jakým způsobem se EMI postaví k marketingovým aktivitám a propagaci alba, když už skoro nemá ty schopné lidi, kteří tam ještě na začátku loňského roku byli a kteří by se tím mohli zabývat. Z toho, co víme, je plánována další redukce EMI.“ Williams současně oznámil, že na nejbližší období neplánuje žádné koncertní turné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám