Hlavní obsah

Šmucler si vyzkoušel Chajdu v Milionáři

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový soutěžní pořad televize Prima Milionář moderovaný Romanem Šmuclerem má za sebou první natáčecí den. Do křesel usedli v úterý soutěžící, kteří bojovali o miliónové částky. Na Śmuclerovi bylo vidět, že se na návrat před kamery moc těšil.

Článek

„Máme za sebou první díl a už v něm došlo k několika překvapením. Ukázalo se, že soutěž je více o nervech než o znalostech,“ řekl po skončení natáčení Šmucler.

Jak se asi v horkém křesle soutěžící cítí, si mohl vyzkoušel i výkonný ředitel televize Prima Petr Chajda, který se přišel na natáčení podívat. Toho Šmucler využil a o přestávce neváhal do křesla posadit i svého nadřízeného.

„Dostal jsem od Romana několik otázek a naštěstí jsem prošel,“ smál se Chajda. „Kdybych ale byl v opravdové soutěži, nevím, jestli bych si na správné odpovědi vzpomněl. Šmucler dokáže člověka znejistit, i když si je soutěžící svou odpovědí ze začátku stoprocentně jistý. Vůbec soutěžícím nezávidím. Diváci se naopak mají na co těšit,“ komentoval své zážitky Chajda.

Reklama

Výběr článků

Načítám