Hlavní obsah

Bubílková se vrátila, ale moc neohromila

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátorka Zuzana Bubílková se 8. ledna vrátila na obrazovky s novou show Co týden vzal. Povedly se jí dva vtipy o politicích, které se však utopily v půlhodině suchopárna. Sledovanost pořadu, kterému předcházela výrazná reklamní kampaň, skončila pod miliónovou hranicí (0,95 miliónu diváků).

Článek

Pořad Co týden působil na dnešní dobu překvapivě staticky, chvílemi doslova šustil papírem. Místo něčeho nového nabídla Bubílková jen odvar z Politického harašení. Chyběl už jen mužný Martin Maxa.

Kousavá analýza politického dění se nekonala, moderátorka vyprávěla vyčpělé anekdoty (ta s podnikatelem a mladou manželkou je prokazatelně stará několik let) a zoufale postrádala parťáka, který by show pomohl táhnout. 

Na druhou stranu řekla i dva dobré vtipy a některé diváky snad pobavil i Jiří Paroubek, který se vytahoval, kolik má peněz. Jenže tyto záběry už Česká televize také vysílala nejméně dvakrát. 

Průšvihem skončil především výběr prvního hosta. Jako lákadlo do pilotního dílu by se hodila dynamická a skutečně populární osobnost, ale bývalý premiér Jan Stráský byl zábavný a aktuální asi jako předloňský vítěz soutěže v pojídání knedlíků. Možná, že někteří diváci pod pětadvacet let ani nevěděli, kdo ten pán je.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám