Hlavní obsah

TV vítězové loňského roku: Střepiny, StarDance a Ber nebo neber

Právo, jp
PRAHA

Publicistický pořad Novy Střepiny z loňského 4. února se stal kromě zpravodajství nejsledovanějším televizním pořadem uplynulého roku. Vidělo ho 2,56 miliónu lidí.

Článek

Vůbec nejsledovanější pořad v roce 2007, novoroční Televizní noviny na Nově, vidělo 3,44 miliónu diváků. Do trojice nejsledovanějších pořadů na Nově se dále dostalo vyhlášení ankety Novy Anno 2006, kterou si vybralo 2,45 miliónu diváků a silvestrovský Humor na scénu, u něhož poslední večer roku strávilo 2,34 miliónu lidí.

Na ČT 1 se  divácky nejúspěšnějším pořadem stalo vyhlášení vítězů taneční soutěže StarDance II, které si 22. prosince nenechalo ujít 2,15 miliónu diváků. Druhé místo obsadil díl Četnických humoresek, který se vysílal 7. září, dívalo se 2,06 miliónu diváků. Třetím nejsledovanějším pořadem bylo finále StarDance II s  1,99 miliónem diváků.

Na ČT 2 byl 6. května největší zájem o zápas s Kanadou na hokejovém MS v Moskvě, při němž se rozhodlo o postupu české reprezentace do čtvrtfinále. Před obrazovky zasedlo 1,14 miliónu milovníků hokeje.

Na Primě dokázala nejvíce diváků zaujmout soutěž Ber nebo neber s moderátorem Pavlem Zunou, která obsadila tři první místa v žebříčku sledovanosti pořadů této televize. Nejvíce se na ní podívalo 1,6 miliónu diváků v  neděli 11. února.

Reklama

Výběr článků

Načítám