Hlavní obsah

Milionáře na Primě bude moderovat Šmucler

Novinky, ČTK, Stanislav _Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěž Milionář, kterou brzy začne vysílat televize Prima, bude moderovat Roman Šmucler, informoval v úterý tiskový mluvčí Primy Ladislav Pavlík. Plány na uvedení Milionáře Prima zveřejnila už loni.

Článek

„Jsme rádi, že budeme na tomto projektu spolupracovat, a přejeme Romanovi Šmuclerovi v této práci hodně štěstí a především mnoho spokojených diváků,“ sdělil v úterý výkonný ředitel Prima TV Petr Chajda.

Profesí zubní lékař Roman Šmucler v minulosti v televizi Nova uváděl pořad Tabu, soutěžní pořad 1 proti 100, v současnosti působí v oblasti estetické medicíny. Šmuclerova manželka Libuše zastávala vysoké posty v televizi Nova, do konce roku 2004 byla její výkonnou ředitelkou, nyní působí jako ředitelka vydavatelství Ringier.

Milionáře diváci již z televizních obrazovek znají, pod názvem Chcete být milionářem? ho před časem vysílala televize Nova. Soutěž uváděli Vladimír Čech, Ondřej Hejma a Martin Preiss.

Anketa

Zajímá vás nový Milionář?
Ano
24,8 %
Nechám se překvapit
13,2 %
Vůbec ne
62 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 8599 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám