Hlavní obsah

TV: nejsledovanější byla Záhada bermudského trojúhelníku

Novinky, Stanislav Dvořák

Sci-fi film o záhadě bermudského trojúhelníku zajistil Nově tento víkend vítězství mezi nezpravodajskými pořady. Sledovalo ho přes 2,4 miliónu lidí.

Článek

Z dalších pořadů Novy se dobře uchytil film Sahara (přes 1,7 miliónu diváků), dále Střepiny (cca 1,8 miliónu), Občanské judo (cca 1,4 miliónu) a Ulice (cca 1,4 miliónu). Jako vždy přitáhla dostatek diváků (necelých 1,7 miliónu) mnohokrát opakovaná české komedie Slunce, seno, jahody.

Česká televize si může jako největší úspěch započítat talk-show Jana Krause Uvolněte se, prosím, kterou sledovalo úctyhodných 1,5 miliónu diváků - přesto je to téměř o milión méně než nejsledovanější film na Nově.

V hodnotách okolo jednoho miliónu se pohybovaly pořady jako 13. komnata, Hodina pravdy či Bylo nás pět. Otázky Václava Moravce na ČT 1 zaznamenaly rekordní sledovanost, nejvyšší za posledního půl roku. Dívalo se na ně 900 tisíc lidí, což bylo 34 procent všech, kteří měli v tu chvíli zapnutý televizor.

Primě se příliš nedaří dosahovat miliónové hranice s výjimkou hlavních večerních zpráv. Mimo zpravodajství byla nejsledovanější soutěž Ber nebo neber (0,9 miliónu) a komedie Jen vážně (0,6 miliónu). Další pořady se podle údajů ATO mediaresearch nepřehouply ani přes půl miliónu diváků.

Víkendová sledovanost
Neděle
Sobota
Pátek

Reklama

Výběr článků

Načítám