Hlavní obsah

Jana Doleželová se před kamerou nesměla svlékat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jana Doleželová hraje Francouzku Claire v novém českém filmu Svatba na bitevním poli. "V podstatě bych se pět let od Miss neměla svlékat před kamerou. Takže nakonec nasnímali scénu tak, aby intimní partie zůstaly téměř zakryty," líčí natáčení.

Článek

Můžete představit svou hrdinku?

“Claire je mladá Franocuzka, která se zamilovala do muže z male moravské vesnice a tajně se tam přijíždí vdát. Představuje si takovou malou poklidnou svatbu v soukromí, ale ona se nakonec odehraje na bitevním poli…”

Jste spíš typ něžné, romantické dívky jako Claire, nebo moderní, pragmatické a aktivní ženy…

“Myslím, že jsem spíš ta romantická, v tomhle směru trochu nemoderní “křehká dívka”, i proto si mě možná pan režisér vybral, že tohle ve mně objevil. Proto jsem se s tou rolí dokázala dobře vžít.”

Jako Miss ČR roku 2004 máte ve smlouvě určitou klauzuli ohledně nahoty ve filmu i v časopisech. Jak je to vlastně?

“Pět let od korunovace Miss se nesmím objevit nikde celá nebo částečně odhalená. Co to ale znamená “částěčně odhalená” není přesně definováno, takže výklad může být dost subjektivní. V podstatě bych se pět let od Miss neměla svlékat před kamerou. Takže nakonec nasnímali scénu tak, aby intimní partie zůstaly téměř zakryty.”

Premiéra filmu je 10. ledna

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám