Hlavní obsah

Nejhorší herečkou roku je podle ankety Lohanová

Nejhorší ženský herecký výkon podala v roce 2007 podle filmových fanoušků hlasujících na internetu Lindsay Lohanová. Této "cti" se jí dostalo ze roli ženy unikající sadistickému vrahovi v propadáku I Know Who Killed Me (Vím, kdo mne zabil). Na serveru Moviefone hlasovalo pro Lohanovou 58 procent z 3,8 miliónu respondentů.

Foto: Reuters

Lindsay Lohanová

Článek

Pro Lohanovou, která nedávno strávila krátký čas ve vězení za řízení v opilosti a držení kokainu a pak se léčila, to však nebyla jediná špatná zpráva. Další její snímek, komedie Georgia Rule, skončil druhý v kategorii "nejhůře utracených deset dolarů za lístek do kina". Předstihl ho už jen film Norbit s Eddiem Murphym, jenž si za svůj výkon vysloužil rovněž první místo v kategorii nejhorší herec.

Voliči dostali v každé kategorii na výběr z pěti možností. V kategorii "nejlépe utracených deset dolarů za lístek do kina" se jako první umístil film 300: Bitva u Thermopyl, následovaný scifi Transformers.

Diváky nejvíce rozesmála komedie Superbad a hned poté snímek Zbouchnutá. Nejvíce sexy byla loni podle fanoušků Megan Foxová v Transformers a v mužské kategorii Johnny Depp v Pirátech z Karibiku: Na konci světa.

Zloducha nejlépe zahrál Ralph Fiennes (lord Voldemort z filmu Harry Potter a Fénixův řád). Z žen potvoru podle diváků nejlépe ztvárnila Angelina Jolieová (matka démona ve snímku Beowulf).

Nejlepším pokračování fandové zvolili Bourneovo ultimátum s Mattem Damonem, který podle nich podal v Dannyho parťácích 3 rovněž nejlepší mužský herecký výkon.

Reklama

Výběr článků

Načítám