Hlavní obsah

Televizní novinky nového roku

Právo, jp
PRAHA

Česká televize, Nova i Prima sázejí pro rok 2008, stejně jako letos, na diváckou sledovanost českých seriálů. Připravují jak pokračování těch úspěšných a oblíbených, tak i úplně nové.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Na obrazovce se objeví nové i prověřené formáty. ČT se chystá na třetí řadu úspěšné StarDance.

Článek

Kromě toho bude ve všech třech televizích více soutěžních pořadů, na ČT přibude talkshow, diskuse a pořady o historii a umění. Naopak reality show daly všechny televize sbohem.

ČT připravuje třináct nových dílů seriálu Nemocnice na kraji města, uvede další nové díly Dobré čtvrti a pro děti Maharal - tajemství talismanu. Nova sází na pokračování Ordinace v růžové zahradě, už bez jedné hlavní postavy – doktorky Gity, kterou hrála Daniela Šinkorová. Děj seriálu se posouvá na chirurgii. Nová má i nové díly Pojišťovny štěstí a nekonečné Ulice.

Prima jede dál s úterními a čtvrtečními Velmi křehkými vztahy, v koprodukci se slovenskou TV JOJ chystá krimiseriál První oddělení a připravuje českou verzi seriálu Ošklivka Betty.

V příštím roce se opět bude zpívat a tančit

ČT se hned na začátku roku vrhá do dalšího ročníku mezinárodní pěvecké soutěže Eurosong, národní kolo je už 26. ledna. Ke konci roku pak nebude váhat s nasazením úspěšné StarDance 3.

Nova si už nezopakuje Česko hledá SuperStar, ale chystá hudebně pěvecký X Factor, kde si zazpívají i věkově vyšší talenty a zapojí se hudební i vokální skupiny všeho věku. Prima vrátí na obrazovku z Novy známého Milionáře (vědomostní soutěž Chcete být milionářem?).

Mezi nové talkshow ČT patří Café X (Luboš Xaver Veselý), Pavlač Ester Kočičkové a satirický glosář Zuzany Bílkové Co týden vzal.

Mezi nové talkshow ČT patří Café X (Luboš Xaver Veselý), Pavlač Ester Kočičkové a satirický glosář Zuzany Bílkové Co týden vzal.

Michaela Jílková má 17. lednu premiéru debaty Máte slovo. Představí se i nový pořad Detektor o nejzáhadnějších otázkách vědy, umění a společenského života. Milovníky chlupatých miláčků snad potěší nedělní pořad Psí život, který nahrazuje Chcete mě?

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám