Hlavní obsah

Jamesi Bondovi už našli novou přítelkyni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novou "bond girl", tedy filmovou milenkou Jamese Bonda, se prý stane šarmantní Angličanka Gemma Artertonová. Dvaadvacetiletá herečka, která je na začátku své filmové kariéry, porazila v konkurenčním boji 1500 jiných uchazeček o atraktivní roli, píše britský bulvární list The Sun.

Foto: Anthony Harvey , Reuters

Herečka Gemma Artertonová

Článek

Pohledná tmavovláska informovala prý svoji matku o tom, že získala roli, o níž sní mnohé hollywoodské hvězdy, lakonickou sms zprávou: "Dostala jsem Bonda."

Podle zdrojů z produkční společnosti Eon Production byla Artertonová vybrána díky tomu, že "vypadá moderně". Neuvádí se nic o jejích hereckých schopnostech, ale při výběru dívky agenta Bonda hraje vždy nejdůležitější roli její vzhled.

Pro Gemmu Artertonovou, která je zatím poměrně neznámou herečkou, to bude teprve druhý celovečerní film. Natáčení nového příběhu o noblesním superšpionovi 007 ve službách Jejího Veličenstva, v němž bude hlavní roli hrát opět Daniel Craig, začne v lednu.

Reklama

Výběr článků

Načítám