Hlavní obsah

Lístky na Kylie Minogue se začnou prodávat v noci na středu

Novinky, Stanislav Dvořák

V noci na středu, přesně v O1.15 hod., začíná přeprodej lístků na květnový koncert Kylie Minogue v Sazka Aréně na všech terminálech Sazka. Ceny se pohybují od 1300 do 2000 korun.

Článek

Fanoušci, kterým nevadí stát, pořídí lístky za 1300 Kč, přímo u pódia pak za 1800 Kč. Nejlepší místa na sezení jsou za 2000 Kč, nejvzdálenější za 1300 Kč.

Do pražské Sazka Areny přijede Kylie z Frankfurtu, pokračovat pak bude do Vídně.

"Deska a turné X bude pohledem do budoucnosti, ale samozřejmě budu zpívat také staré oblíbené písničky. Už se nemůžu dočkat," říká zpěvačka.

Kylie Minogue, která v roce 2005 onemocněla rakovinou prsu, se hned po skončení léčby vrátila na pódia. V následujícím roce absolvovala světové turné a letos vydala nové studiové album nazvané X. V pražské Sazka Aréně vystoupí 12. května.

Ze seriálu na pódia

Kylie Minogue se proslavila v 80. letech jako herečka v jednom populárním australském televizním seriálu. Pak začala zpívat taneční pop a jedním z prvních hitů se stala písnička I Should Be So Lucky.

V 90. letech se vrátila na výsluní překvapivým duetem s Nickem Cavem Where the Wild Roses Grow. Nezvykle temná písnička, která si získala přízeň kritiky i fanoušků, byla v anketě Novinek zvolena za druhý nejlepší duet v historii populární hudby. Porazili ji pouze Freddie Mercury a Monserrat Caballé s legendární Barcelonou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám