Hlavní obsah

Prima má nového programového ředitele

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize Prima, jejíž sledovanost je v porovnání s její komerční konkurentkou Novou dlouhodobě neuspokojivá, získala nového programového ředitele. Od 18. prosince 2007 je jím Jakob Mejlhede, viceprezident pro program skupiny MTG.

Článek

"Čtyřiatřicetiletý Mejlhede přichází do Prima TV s desetiletou profesní zkušeností z televizního trhu, kterou načerpal mimo jiné v dánské TV3, TV2 či SBS Denmark. Na pozici viceprezidenta pro program MTG spadají do jeho kompetence televizní kanály mimo jiné v baltických státech, Rusku či Skandinávii," uvedl v pondělí mluvčí Primy Ladislav Pavlík.

„Jsem rád, že mohu nyní úzce spolupracovat s talentovanými lidmi v televizi Prima. Chci se spolu s nimi zaměřit na posílení programové struktury a s využitím stávajících úspěšných formátů na postupné zvýšení podílu sledovanosti a postavení Prima TV na českém televizním trhu,“ řekl nový programový ředitel Prima TV.  

V České republice bude Jakob Mejlhede při formování programu spolupracovat i s dosavadním ředitelem programu Janem Rubešem, který bude na Prima TV působit na pozici zástupce programového ředitele.

V posledních měsících přišel do Primy také Pavel Zuna. Bývalá hvězda Novy se stala šéfem zpravodajství. Z Frekvence 1 zase přešel na Primu reportér Jan Tuna.

Reklama

Související články

Pavel Zuna bude šéfovat zpravodajství na Primě

Bývalá moderátorská celebrita televize Nova Pavel Zuna (40) se v září stane šéfem zpravodajství na konkurenční Primě. Dosavadní šéf zpravodajství Jiří Závozda...

Tuna přechází z Frekvence do Primy

Moderátor Pressklubu Frekvence 1 Jan Tuna odchází 1. prosince na plný úvazek do zpravodajství televize Prima. Naopak parlamentní zpravodajka TV Prima Helena...

Výběr článků

Načítám