Hlavní obsah

Nohavica vydá v roce 2009 vlastní knihu

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písničkář Jaromír Nohavica na svých internetových stránkách oznámil, že chystá na rok 2009 vydání autorské knížky. Její součástí by měly být přiložené audio a videoukázky z jeho tvorby. Momentálně na ní intenzívně pracuje a je zhruba v polovině psaní.

Článek

Zprávu uveřejnil poté, kdy se na trhu objevila kniha hudebního publicisty Josefa Rauvolfa Hledání Jaromíra Nohavici. Ve zprávě stojí: „Nutno podotknout, že kniha je sice vydána bez souhlasu a autorizace Jaromíra Nohavici, je ale setavena korektně a solidně.“

V roce 2008 bude mít písničkář bohatý program. Na druhou polovinu ledna připravil sérii koncertů v ostravských sálech, na kterých natočí desku svých nových písniček. Pokud vše dobře dopadne, mělo by koncertní album vyjít již na prahu února, obohacené bonusy, které jsou prý už připraveny.

Během roku bude koncertovat v českých, moravských, slovenských a polských městech. Na podzim připravuje velké zahraniční On The Road 2008. Současně hodlá průběžně pracovat na přebásnění libreta k Mozartově opeře Figarova svatba.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám