Hlavní obsah

Stardance II opustili Michal Dlouhý s Michaelou Gatěkovou

• Aktualizováno
Právo, Novinky, Jakub Kynčl, Jana Perglerová

V tanečně-charitativní soutěži Stardance II vypadl herec Michal Dlouhý s taneční partnerkou Michaelou Gatěkovou, kteří během sobotního večera tančili waltz a rumbu. V soutěži tak zbývají poslední tři páry, které budou v závěru celé soutěže čekat stále složitější a složitější taneční přípravy.

Foto: Dorian Hanuš, Právo

Stardance II opustil pár "Míša a Míša"

Článek

Nejméně hlasů od televizních diváků dostal v sobotní Stardance taneční pár Michal Dlouhý - Michaela Gatěková. Ti si odnesli také nejnižší hodnocení od poroty za první předvedený tanec, kterým byl waltz. Z možných 40 bodů získali pouhých 25 a pošramocený večer jim už nezvládla napravit ani skvěle zatančená rumba, za kterou si odnesli rekordní hodnocení večera - 37 bodů.

Druhým výraznějším adeptem na vypadnutí byl zřejmě pár Jiří Schmitzer - Simona Švrčková. Ovšem jako už několikrát, i nyní stačil Schmitzerův šarm a obrovské odhodlání k postupu do dalšího kola. Za paso si odnesli 27 bodů, za zajímavě odtančený Waltz poté 29. Zajímavostí je charitativní aukce Schmitzerových tréninkových tepláků, která byla vyhlášena před týdnem. Momentálně dosahuje nabízená suma neuvěřitelných 112 000 korun a půjde možná ještě výše.

Mezi nejlepšími dvěma páry večera byli již tradičně Aleš Valenta s taneční partnerkou Ivou Langerovou. Za skvěle odtančené tango je čekalo od poroty 34 bodů, za vášnivě předvedenou chachu plnou romantických dotyků, během které jasně ukázali, že mezi nimi chemie funguje, pak získali 32 bodů.

Postupem si nebyl jistý ani jeden ze čtyř tanečních párů.foto: Právo/Dorian Hanuš

Stejné bodové hodnocení jako pár Valenta - Langerová získala i Taťána Vilhelmová s tanečním partnerem Petrem Čadkem. Za rumbu je čekalo 34 bodů, tango jich vynesla o chvíli později 32. K rumbě se Wilhelmová vyjádřila velmi krásně: "Rumba je taková mazlivá, kontaktní a jsem ráda, že ji tančíme až teď ke konci. Je to dost intimní tanec a na začátku bych se určitě strašně styděla."

Eben Dlouhého pochválil

Hezky se na noční tiskové konferenci rozloučil s hercem Michalem Dlouhý moderátor Marek Eben. „Ze začátku jsem si o vás myslel, že jste takový pražský frajírek, ale máte obrovské srdce a jste lidský,“ prohlásil Eben. Odcházející taneční pár „Míša a Míša“ poděkovali svým partnerům. Dlouhý prozradil, že jeho žena je ve vysokém stupni těhotenství, ale stále ho podporovala a přítel Míšy také. Na obligátní dotaz, co si z této soutěži odnášíte, řekli s úsměvem: „Co si odnášíme, nesmíme říci, to máme zakázáno ve smlouvě.“

Člen poroty Richard Hes prozradil, že všechny soutěžní páry jsou už tak technicky na úrovni, že porota už skutečně hodnotí podle sympatií.

Reklama

Související témata:

Související články

StarDance smutně opustila modelka Žídková

Taneční sow StarDance II poznamenala tragédie. V sobotu nechtěně a smutně soutěž skončila pro bývalou Miss Europe a modelku Moniku Žídkovou (30 let) a jejího...

Výběr článků

Načítám