Hlavní obsah

Příští rok dorazí Avril Lavigne

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanadská teenagerská zpěvačka Avril Lavigne vystoupí v pražské Sazka Aréně 8. července 2008 v rámci turné k albu The Best Damn Thing.

Článek

Třiadvacetiletá zpěvačka oblíbená hlavně mezi teenagery pochází z malého kanadského městečka Napanee. Zpívat začala už jako dítě a ve třinácti už skládala na kytaru vlastní písničky.

První studiové album Let´s go vydala v roce 2002 s velkým komerčním úspěchem,  následovala deska Under My Skin. Nejnovější The Best Damn Thing se snaží odkazovat k punkové hudbě, jde ale především o prostý pop s texty oslovujícími  dospívající.

Nejznámějším hitem desky, často rotujícím na MTV, je svižná písnička Girlfriend, nechybí tu ani balady Innocence či Keep Holding On. S produkcí alba pomáhal zpěvačce i manžel Deryck Whibley ze skupiny Sum 41, Butch Walker nebo Rob Cavallo (Green Day, Chemical Romance).

„Už se nemohu dočkat, až budu opět na turné. Největší zážitek je pro mne koncertování před fanoušky, kdy cítím, že energie proudí z obou stran, “ vzkazuje fanouškům Avril.

Vstupenky lze zakoupit ve všech prodejních místech Sazka a.s., na webovém portálu www.sazkaticket.cz nebo v prodejním místě Ticketpro v Rytířské ulici v Praze od 10. prosince 2007.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám