Hlavní obsah

Výměna holčiček na Nově

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize Nova mimořádně zařazuje do programové nabídky ve čtvrtek 6. prosince speciál Televizních novin s názvem Výměna osudů. Tématem debaty, která začne ve 22.10 hodin a bude ji živě moderovat Markéta Fialová, je záměna dvou holčiček narozených v třebíčské nemocnici právě před rokem, 9. prosince 2006.

Článek

To, že nevychovávají vlastní dceru, rodiče odhalili až po deseti měsících. Když se podezření na záměnu potvrdilo, dohodly se obě rodiny, že si své děti navzájem vrátí. 

Případ výměny novorozenců obrátil naruby životy dvou mladých rodin - Jaroslavy Trojanové a Libora Broži z Jabloňova, kteří se starají o Nikolku a Jaroslavy a Jana Čermákových z Přibyslavic, kteří pečují o Verunku.

Poté, co takřka rok láskyplně vychovávají cizí dítě, teď všichni společně usednou do jednoho televizního studia, aby se s televizními diváky podělili o své pocity - od počátečního šoku, přes naprosté zoufalství a psychické zhroucení až po smíření se s danou situací a víru v budoucnost.

Reklama

Výběr článků

Načítám