Hlavní obsah

Spice Girls začnou turné

Právo, Jaroslav Špulák

Britská dívčí skupina Spice Girls zahájí v neděli v kanadském Vancouveru své aktuální světové turné nazvané Spice Girls Reunion Tour, které má naplánované i na příští rok.

Článek

Těsně před jeho startem vydala na vánoční trh album svých osvědčených hitů Greatest Hits. Nechybí na něm písně Wannabe, Mama, Move Over, Say You'll Be There a další.

Zájem o vstupenky na comebackové koncerty kapely je obrovský. Lístky na show plánovanou na 15. prosinec do Londýna byly přes internet vyprodány během rekordních 38 vteřin. Na to konto kapela přidala ještě další tři londýnská vystoupení, v anglické metropoli zůstane ještě 16. a 17. prosince a vrátí se tam hned zkraje nového roku, 2. ledna.

Po nedělní obnovené premiéře ve Vancouveru následují zastávky v San José (4. 12.), Los Angeles (7. 12.), Las Vegas (8. 12.) a New Yorku (11. 12.)

Spice Girls spolu vystupovaly od roku 1998. Na svém kontě mají 55 miliónů prodaných alb. Tvoří je Victoria Beckhamová, Melanie Brownová, Melanie Chisholmová, Emma Buntonová a Geri Halliwellová.

Reklama

Výběr článků

Načítám