Hlavní obsah

Příští rok přijede do Prahy Kylie Minogue

Novinky, Stanislav Dvořák, far

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do seznamu zahraničních hvězd, které u nás mají v roce 2008 koncertovat, přibylo další velké jméno. Kromě Marka Knopflera, Chrise Rey a The Cure dorazí i australská popová zpěvačka Kylie Minogue. Uvedl to Jaroslav Hainzel z agentury 10:15 Management.

Článek

Koncert Kylie Minogue se má konat 12. května 2008 v pražské Sazka Aréně. „Bude to turné k nové desce, podle informací managementu to má být nejvymazlenější turné za několik let. Přiveze si s sebou nejnovější techniku,“ uvedl Hainzel. Koncertní šňůra začíná 10.  května v Paříži.  

Kylie Minogue se proslavila v 80. letech jako herečka v jednom populárním australském televizním seriálu. Začala zpívat taneční pop a jedním z prvních hitů se stala písnička I Should Be So Lucky.   

V 90. letech se vrátila na výsluní překvapivým duetem s Nickem Cavem Where the Wild Roses Grow. Nezvykle temná písnička, která si získala přízeň kritiky i fanoušků, byla v anketě Novinek zvolena za druhý nejlepší duet v historii populární hudby. Porazili ji pouze Freddie Mercury a Monserrat Caballé s legendární Barcelonou.  

V roce 2005 zpěvačka onemocněla rakovinou prsu. Podstoupila léčbu a hned po jejím skončení se vrátila na pódium. V následujícím roce absolvovala světové turné. V těchto dnech vychází její nové studiové album nazvané X. 

Reklama

Výběr článků

Načítám