Hlavní obsah

Partner Žídkové ze StarDance havaroval

– PRAHA
Právo, jp

Jan Halíř (29 let), taneční partner modelky a Miss Europe 1995 Moniky Žídkové ze soutěže České televize StarDance, havaroval ve čtvrtek s autem, pravděpodobně při cestě do Prahy na páteční generální zkoušku přímého sobotního přenosu.

Článek

"Leží v nemocnice, nevíme ve které. Jeho stav sice není vážný, nicméně zranění, které utrpěl, jsou takového rozsahu, že v soutěži pravděpodobně nebude moci pokračovat," řekl Právu v pátek mluvčí ČT Ladislav Šticha.

Dodal, že sobotní vysílání není v žádném případě ohroženo. Halíř žije s manželkou a dcerou v Olomouci, pracuje tam ve Fakultní nemocnici jako radiologický asistent.

Je profesionálním tanečníkem, lektorem a tanečním porotcem a rád by si otevřel vlastní taneční školu. Minulou sobotu tančil s Žídkovou tango a dvojice dostala od porotců v sále 31 bodů, což bylo nejvyšší možné ocenění.

StarDance má vypracovanou příručku, která pamatuje i na takové nečekané případy. Minulý rok se stal úraz na tréninku Jaroslavu Kunešovi, který tančil s Mahulenou Bočanovou.

Pár již dále v soutěži nepokračoval. Jak to bude s tímto párem,zda Žídková bude pokračovat s jiným tanečníkem, nebo zda pár skončí, oznámí ČT v sobotním živém přenosu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám