Hlavní obsah

Prima se chystá natočit krimiseriál

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TV Prima se od nového roku změní. Vyjede nejen s novou grafikou, ale i s novým programem. Uvedl to výkonný ředitel Primy Petr Chajda v pravidelném pořadu Média svět, který vysílá program ČT 24. Se slovenskou TV JOJ připravuje Prima společný seriál.

Článek

"Připravujeme pro mladé ženy českou verzi známé telenovely Ošklivka Betty, což je moderní pohádka pro dospělé z atraktivního prostředí módního průmyslu," řekl Chajda. Televize se chce také vrátit ke kdysi oblíbené soutěži Chcete být milionářem

Herec Matěj Landl prozradil slovenskému deníku Plus jeden den - magazín, že má hrát detektiva v připravovaném krimiseriálu, který by měla společně točit TV JOJ a Prima.

Měnit se bude i zpravodajství. Spekuluje se o možném návratu Pavla Zuny do moderátorského křesla a také o tom, že by se vedle něj mohla objevit jeho dřívější moderátorská partnerka z Novy Pavla Charvátová.

Zprávy na Primě nyní začínají pět minut před sedmou. "Výsledky se dostavily prakticky okamžitě, když jsme zprávy posunuli. Počet diváků se zvýšil o stošedesát až dvěstě tisíc lidí," komentoval nárůst sledovanosti mluvčí Primy Ladislav Pavlík.

Reklama

Související témata:

Související články

Milionář se vrátí na Primě

Soutěž Chcete být milionářem, která před pár lety trhala rekordy sledovanosti na Nově, se má znovu objevit - tentokrát na TV Prima.

Výběr článků

Načítám