Hlavní obsah

Led Zeppelin pojedou na turné, naznačil zpěvák The Cult

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák skupiny The Cult Ian Astbury naznačil během svého koncertu v jednom americkém klubu, že pojede příští rok se skupinou Led Zeppelin na turné jako předskokan. Fanoušci dlouho snili o tom, že se legendární "zepelíni" vrátí, ale oficiálně je zatím stále potvrzen pouze jeden mimořádný koncert v Londýně.

Článek

Zpěvák Ian Astbury podle serveru MTV doslova řekl: "Vrátíme se příští rok... protože budeme dělat předskokany skupině, o které jste asi slyšeli... jméno začíná na L a je tam i Z."

Jeden z fanoušků pak do zaraženého ztichlého sálu zakřičel: "Led Zeppelin!" a Ian Astbury souhlasně pokýval hlavou. Tiskoví mluvčí The Cult a Led Zeppelin informaci přímo nepopřeli, ani nepotvrdili. Mluvčí "zepelínů" jen uvedl, že se ohledně žádného turné nic definitivního nerozhodlo a skupina se plně soustředí na vystoupení v londýnské O2 Aréně, které je propagováno jako jednorázové.

Koncert byl původně plánován na 26. listopadu, ale kytarista Jimmy Page si pak zlomil prst. Jako další termín byl uveden 10. prosinec. Na koncert se marně snažily dostat milióny fanoušků z celého světa.

Skupina ohlásila comeback už v září a O2 Aréna byla okamžitě vyprodaná. Vystoupit mají tři původní členové skupiny, kteří se společně objevili na pódiu naposledy v osmdesátých letech. Bubeník John Bonham zemřel už v roce 1980, za bicími ho má nahradit jeho syn. V říjnu tohoto roku kytarista Jimmy Page v jednom rozhovoru připustil, že se legendární skupina může pokusit i o nové písně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám