Hlavní obsah

Elektro i punk od módních Robots In Disguise nejen v Praze

Novinky, olk
PRAHA

Poprvé do českých i slovenských klubů míří populární britské dívčí elektro-popové duo Robots In Disguise. To je u nás známé především svým působením na živých vystoupeních s oblíbeným Chrisem Cornerem z IAMX. Ten jim také produkoval právě dokončovanou desku, z nichž nám naživo zahrají v Praze, Brně i Bratislavě.

Článek

Módně vyšperkovanou dvojici Robots In Disguise tvoří na kytaru hrající zpěvačka Dee Plum a vokalistka a basistka Sue Denim. Původně pocházejí z Británie, ale žijí jako velké množství hudebníků v německém Berlíně. 

Jejich hudba by se dala popsat jako taneční popový electroclash, který doplněním o ženské vokály dostává velmi osobitý až ženský punkový říz.

Své první album vydali v roce 2004 u francouzského labelu Recall a hned se vydali na turné. Následovalo album Ged RID! z roku 2005 vydané u stejného labelu, které znamenalo velký zlom. Obsahuje totiž tak výrazné skladby jako Turn It Up, The DJ's Got A Gun, uječenou Girl nebo skvělou She's a Colour Scientist a mnohé další.

V nejbližší době vydají Robots In Disguise své dlouho očekávané třetí album s názvem We're In The Music Biz, které produkoval Chrisem Cornerem, který aktuálně stojí za projektem IAMX. Jako ochutnávka vyšel zatím singl The Sex Has Made Me Stupid, který dokládá, že pokračují v ve výtečném předchozím albu.

Zastavení Robots In Disguise v ČR i na Slovensku
22.11.PrahaLucerna Music Bar
23.11.BrnoFléda
24.11.BratislavaSubclub

Poslechnout nejen aktuální singl z připravované desky si můžete na www.myspace.com/robotsindisguise.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám