Hlavní obsah

Máte divnou hlavu a uši? Chtějí vás do Star Treku!

Novinky, Stanislav Dvořák

Ti, kterým se ve škole smáli kvůli velké hlavě nebo uším, mají konečně šanci na svých pět minut slávy. Produkce nového pokračování Star Treku totiž hledá lidi, kteří vypadají divně, pro role kadetů vesmírné akademie.

Článek

Studio se zvláště zajímá o adepty herectví s neobvykle dlouhými krky, či extrémně malými a velkými hlavami a čely. Vítány jsou také široké přivřené oči, velké uši a nosy či velmi výrazné lícní kosti a jiné zvláštnosti.

Zkušenosti s herectvím nejsou podmínkou, ale adepti musí být podle požadavků studia štíhlí a naprosto fit, aby vypadali dobře v přiléhavých uniformách. Na vlasech prý nezáleží, adepti ovšem musí být ochotni nechat si vyholit obočí "po vulkánsku". Casting se bude konat v sobotu v Kalifornii.

Nový Star Trek má jít do kin v roce 2008 na Vánoce. Režisér J. J. Abrams, který pracoval např. na Armaggedonu, Mission Impossible III a seriálu Lost (Ztraceni), uvedl, že by chtěl udělat film pro celoživotní fandy i pro nezasvěcené. Děj se má točit okolo mládí Jamese T. Kirka a pana Spocka, včetně jejich setkání na akademii a prvních dobrodružství ve vesmíru.

V roli kapitána Kirka se poprvé objeví neokoukaný sedmadvacetiletý Chris Pine. Ten zatím hrál spíše v béčkových limonádách typu Deník princezny 2: Královské povinnosti a Blind Dating.

Reklama

Výběr článků

Načítám