Hlavní obsah

Předělat a vylepšit Pomádu? Nemožné!

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předělávat filmy, které byly napoprvé dokonalé, toť trend současnosti. Nevyhne se mu ani Pomáda z roku 1978. Producenti už pro novou verzi zlanařili herečku Michelle Pfeifferovou.

Článek

Podle Michelle Pfeifferové je to "skvělý nápad". "Chtějí získat Jessiku Simpsonovou pro roli Sandy, bude dobrá," ujišťuje herečka na serveru www.news.com.au

Ona sama si chce zahrát ředitelku školy, která je prý legrační a má dobré repliky. Pfeifferová hrála už v osmdesátých letech Stephanii Zinone ve snímku Pomáda 2, který je považován za naprostý propadák. Ačkoliv říká, že toho lituje a její kariéře to uškodilo, hodlá opět vstoupit do stejné  řeky.

Dnes již klasická Pomáda z roku 1978 proslavila tehdy mladé herce Johna Travoltu a Olivii Newton-Johnovou. Je založena na starším muzikálu Jima Jacobse a Warrena Caseyho.

Na začátku roku 2007 zvítězila v anketě čtenářů Novinek o nejlepší anglicky mluvený hudební film historie. Získala cca 26% z celkových dvaceti tisíc hlasů. Americkým filmovým institutem (AFI) byla oceněna jako dvacátý nejlepší filmový muzikál historie. 

Jak ukazují diskuze na zahraničních serverech, předělávat Pomádu se lidem jeví jako zcela zbytečné. 

Anketa

Chtěli byste vidět remake Pomády?
Ano
8,2 %
Ne
91,8 %
Celkem hlasovalo 1156 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám