Hlavní obsah

Brad Pitt a Angelina Jolie spolu zachrání svět

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Populární hollywoodská dvojice Brad Pitt a Angelina Jolie se rozhodla pracovat opět spolu. Podle listu Hollywood Reporter to bude v seriálu o humanitárních pracovnících, kteří jsou nasazeni ve válkou zmítaných zemích.

Článek

Angelina Jolie se dotkla tématu humanitárních misí už v roce 2003 ve  filmu Hranice zlomu, který byl ale spíše velkolepým "dojákem" než střízlivým obrazem jejich činnosti. Hrála v něm bohatou dámu z Londýna, která se náhodou setká s lékařem pracujícím v konfliktních oblastech a odjede s ním pomáhat hladovějícím.

Seriál o dobrovolnících ve válečných zónách budou Brad Pitt a Angelina Jolie produkovat. Není jasné, zda budou i společně hrát. Spolupracuje s nimi také Scott Burns, producent známého dokumentu Ala Gora Nepříjemná pravda.

Od roku 2001 pracuje Angelina Jolie jako vyslankyně dobré vůle pro OSN a díky tomu zná vnitřní život humanitárních organizací i osudy lidí kolem nich. Herecký pár podporuje řadu různých dobročinných projektů a organizace, jako jsou např. Lékaři bez hranic. Založili vlastní fond, ze kterého své dary financují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám