Hlavní obsah

Gwen Stefani vystoupí poprvé v Česku

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Americká zpěvačka Gwen Stefani se představí v sobotu večer v pražské Sazka Areně na svém prvním sólovém vystoupení v Česku. Koncert, který začne ve 20 hodin, otevře předkapela CSS. Po ní už Gwen Stefani představí písničky ze svého posledního alba The Sweet Escape, k nimž přidá i několik starších skladeb.

Článek

V tvorbě talentované zpěvačky je jiskřivost, dynamika i provokace. Vychází z rockového základu, který si osvojila coby členka úspěšné kapely No Doubt (s níž v roce 1997 vystoupila i v Praze). Plynule ovšem přechází do poklidných popových vod a s chutí přidává i z dalších hudebních ingrediencí.

Jejího debutového alba Love.Angel.Music.Baby z roku 2004 se prodalo přes sedm miliónů exemplářů po celém světě. Nový počin The Sweet Escape je rovněž velice úspěšný, ovšem Gwen Stefani po jeho vydání oznámila, že se hodlá vrátit ke své mateřské skupině No Doubt a připravit album s ní. Mělo by se tak stát v příštím roce.

"Vstupenky na večerní koncert budou přímo na místě v prodeji. Zakoupit bude možné lístky ve všech cenových kategoriích," řekl Právu Petr Novák z agentury Interkoncerts, která vystoupení Gwen Stefani pořádá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám