Hlavní obsah

Našel se nový kapitán Kirk

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér J. J. Abrams konečně našel představitele kapitána Kirka do dalšího pokračování Star Treku. Je jím mladý a zatím neokoukaný herec Chris Pine.

Článek

Informaci nezveřejnil režisér Star Treku, ale Joe Carnahan, který měl s Pinem natáčet jiný film, White Jazz. Když dostal Pine nabídku na roli kapitána Kirka, z projektu se vykroutil.

"Rozhodl se odvážně jít tam, kde ještě žádný člověk nebyl, a tudíž odejít z White Jazzu," napsal Carnahan na svém blogu.

Sedmadvacetieltý Chris Pine se ve Star Treku připojí k Zachary Quintovi, Leonardu Nimoyovi, Eriku Banovi, Simonu Peggovi či Antonu Yelchinovi. Dosud se jako herec moc nevyznamenal, objevil se jen v béčkových limonádách typu Deník princezny 2: Královské povinnosti a Blind dating nebo v akční střílečce Sejmi Eso.

Film přijde do kin příští rok na Vánoce. Abrams, který pracoval např. na Armaggedonu, Mission Impossible III a seriálu Lost (Ztraceni), uvedl, že by chtěl udělat film pro celoživotní fandy i pro nezasvěcené. Děj se má točit okolo mládí Jamese T. Kirka a pana Spocka, včetně jejich setkání na akademii a prvních dobrodružství ve vesmíru.

Anketa

Hodí se Chris Pine na roli kapitána Kirka?
Ano
75,1 %
Ne
24,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 800 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám