Hlavní obsah

Čtenáři doporučují důchod Jacksonovi a Vondráčkové

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téměř 33 000 lidí hlasovalo v anketě o tom, kterým hvězdám pop music by doporučili ukončit kariéru. Největší počet hlasů (58,21%) poslali Heleně Vondráčkové. Ze zahraničních slavných jmen "zabodoval" Michael Jackson.

Článek

Jak ukázaly výsledky hlasování, lidé jsou unaveni především domácími popovými veterány, zatímco zahraniční hvězdy, byť mohou být umělecky  na sestupu, jim tolik nevadí.

Čtenáři Novinek si interprety sami nominovali a týden pak probíhalo hlasování. Dramatické zvraty jako např. v anketě o nejlepší hudební coververzi, kde se o vítězi rozhodovalo do poslední chvíle, se tentokrát nekonaly. Výsledky byly téměř od začátku zjevné. 

ANKETY NEVYJADŘUJÍ NÁZOR REDAKCE

- každý může nominovat cokoliv, pokud to odpovídá žánru a napíše správně název

- strategií Novinek je pokud možno nezasahovat a nic nezakazovat

- Novinky si vyhrazují právo mírně doplnit seznam nominací, pokud tam chybí nějaké slavné a všeobecně uznávané dílo

- kultura není sport - víme, že žádné vítězství nemůže mít absolutní platnost, toto je jen lidová anketa a jejím smyslem je pobavit a vyvolat diskuzi

Do první desítky se dostali Helena Vondráčková, Karel Gott, Iveta Bartošová, Michal David, Lucie Bílá, Michael Jackson, Hana Zagorová, Jan Vyčítal, Jan Nedvěd a Eva Pilarová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám