Hlavní obsah

Lenny Kravitz: nová deska bude o lásce, ne o Kidmanové

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rockový manekýn Lenny Kravitz rád filozofuje o lásce, ale na osobní dotazy je velmi háklivý. Přestože písničky na připravované desce It Is Time for a Love Revolution nesou názvy jako Will You Marry Me (Vezmeš si mě) a Love, Love, Love (Láska, láska, láska), žádné osobní pikantnosti na ní nenajdete.

Článek

"Moje písničky jsou vždy osobní, ale album se zaměřuje na různé podoby lásky, nejen ty romantické," řekl Kravitz serveru CNN.

"Jsou tam spirituální písničky o lásce, sociální, politické, smutné, šťastné a všechno mezi tím, je tam hodně témat," uvedl třiačtyřicetiletý zpěvák k desce, která má přijít na trh na začátku příštího roku.

"Já opravdu věřím v sílu lásky a věřím i v boží sílu a věřím v naší schopnost naučit se spolu dobře vycházet. To jsou věci, o kterých teď přemýšlím," vzkazuje zamyšlený rocker z Brazílie, kde se prý ukrývá v horách, relaxuje a skládá.

Kravitzovy poslední dvě desky kritika moc nepochválila a zatímco zpěvák filozofuje o chodu světa, američtí novináři jsou zvědaví spíše na jeho milenky.

Jeho bývalá partnerka, herečka Nicole Kidmanová, nedávno naznačila, že byla s někým zasnoubená předtím, než si vzala svého současného manžela. Kravitz odmítl říci, jestli to bylo on. "To si nechám pro sebe," odpověděl novinářům.

Reklama

Výběr článků

Načítám