Hlavní obsah

Nová CD - Manu Chao, 50 Cent i Siouxsie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po delší době o sobě dává vědět francouzská hvězda world music Manu Chao s novinkou La Radiolina. Americký rapper 50 Cent přichází s deskou Curtis a zpěvačka Siouxsie Sioux z kapely Siouxsie & The Banshees představuje sólový debut Mantaray.

Článek

Manu Chao: La Radiolina

Manu Chao, který rád překračuje hranice žánrů a mixuje world music s reggae, folkem či popem přichází tři roky po čistě francouzsky zpívaném albu Sibérie m'était contéee s čtvrtou studiovou deskou La Radiolina. Texty budou převážně ve španělštině (v posledních letech si za svůj domov vybral Barcelonu), v několika písních zazní francouzština, angličtina a možná portugalština. První singl se jmenuje Rainin In Parasite a je volně ke stažení na jeho oficiálních stránkách.

Warner Music

50 Cent: Curtis

Pokud by vás zajímalo, jak se křestním jménem jmenuje přední newyorský rapper 50 Cent, pak vězte, že Curtis a asi se mu jeho jméno líbí, protože tak pojmenoval i své třetí album. 50 Cent na něm pracoval skoro dva roky a kromě jeho samotného na něm najdete také spoustu velice zajímavých hostů, mezi jinými Akona, Mary J Blige, Eminema, Nicole S. z Pussycat Dolls a další. O produkci se podělili Timbaland, Eminem, 50 Cent a legendární Dr. Dre. V aktuálním singlu AYO Technology si zazpíval s Justinem Timberlakem. 

Universal

Siouxsie: Mantaray

Siouxsie Sioux, gotická ikona legendární anglické kapely Siouxsie The Banshees, vydává své debutové sólové album Mantaray. Prvním singlem je skladba Into a Swan, jež je opatřená působivým 'zrcadlovitě rozdvojovaným' videem, jež připomene rukopis její kultovní kapely Siouxsie The Banshees. Album produkoval Steve Evans, kytarista doprovodné skupiny Roberta Planta a Charlie Jonese.

Universal

KT Tunstall: Drastic Fantastic

Uznávanou skotskou písničkářku, registrovali během dvou posledních let hudební fanoušci po celém světě, hlavně díky jejímu hitu Black Horse And Cherry Three. Drastic Fantastic je deska, na které nechybí sexy kytara a barevné melodie téhle výjimečné zpěvačky a skladatelky. Stejně tak nechybí ani silné texty, které mohou leckdy i šokovat. Ke spolupráci si přizvala respektovaného producenta Steve Osbournea, který má za sebou desky U2, New Order nebo Happy Mondays. Práci u mixpultu měl na starost Michael H. Brauer známý ze spolupráce s Coldplay nebo The Rolling Stones.

EMI

Kayne West: Graduation

Kanye West vydává očekávanou novinku, na němž mu opět hostují známá jména jako například Chris Martin z Coldplay, T-Pain, Al-Be či polovička legendárních Blackstarr Mos Def . Produkce je v režii samotného Kanyei vyjma několika skladeb, kde vypomohli také DJ Premier a DJ Toomp. Z rádií možná budete znát singl Stronger, ve kterém zazněli vysamplovaní Daft Punk. Obal připravil světoznámý japonský pop umělec Takashi Murakami.

Universal

Reklama

Výběr článků

Načítám