Hlavní obsah

Richard Gere změnil názor, do Prahy se mu nechce

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Špatná zpráva pro fanynky amerického herce Richarda Gera. Jejich idol, který uvažoval o uvedení nového filmu Skandál (Hoax) v Praze, nakonec nepřijede.

Článek

Americký herec měl 13. září navštívít slavnostní pražskou premiéru filmu a jednalo se také o setkání s Václavem Havlem, primátorem Pavlem Bémem a miss Taťánou Kuchařovou, řekla už dříve Novinkám Petra Wágnerová z distribuční společnosti Bioscop. Jak ve čtvrtek dodala, herec neuvedl důvod, proč své rozhodnutí změnil.

Gere hrál v desítkách filmů už od sedmdesátých let, jejich kvalita byla dost nevyrovnaná. K nejznámějším patří Pretty Woman, Americký gigolo, Podzim v New Yorku a muzikál Chicago.

Film Skandál je příběhem jednoho z největších mediálních "podfuků" v USA. Clifford Irving si v 70. letech získal popularitu tím, že vydal biografickou knihu o letci, dobrodruhovi a multimilionáři Howardu Hughesovi. Když se o "pamětech" dozvěděl ohromený Hughes, řekl, že žádné rozhovory s autorem nevedl. Irving si vše vymyslel.

Reklama

Související témata:

Související články

Richard Gere přijede do Prahy

Americký herec Richard Gere má v září navštívít slavnostní pražskou premiéru filmu Skandál. Pravděpodobně se setká i s Václavem Havlem.

Výběr článků

Načítám