Hlavní obsah

Na šestý Hip hop kemp zatím dorazilo na devět tisíc lidí

– HRADEC KRÁLOVÉ

Na devět tisíc lidí zavítalo na úvodní čtvrteční večer šestého ročníku Hip hop kempu v Hradci Králové. Podle organizátorů by letos mohlo dorazit více než 20 tisíc návštěvníků.

Článek

V programu festivalu, který skončí v neděli v noci, jsou například vystoupení formace EMC, ve které působí rapper Masta Ace. Mezi dalšími hvězdami akce je americká rapperka Bahamadia, DJ Vadim, američtí Likwkit Junkies, MOP či kalifornské trio Dilated People.

Kromě hudebních vystoupení jsou na dalších podiích v areálu letiště připraveny také souboje rapperů, vystoupení tanečníků break dance či klání v rapperské improvizaci. Více informací o programu a účinkujících formacích je možné najít na webu www.hiphopkemp.cz. Na loňský ročník festivalu do Hradce Králové přijelo na 20 000 fanoušků této hudby.

Akce je největším festivalem hiphopové hudby v Evropě. Kvůli festivalu se rozhodly posílit některé spoje také České dráhy.

Reklama

Související témata:

Související články

Víkend nabídne šest hudebních festivalů

V pátek v 15 hodin začne ve Festival Parku v Hradci Králové třídenní festival Hip Hop Kemp. Mezi jeho hlavní hvězdy budou patřit Redman, M.O.P., Dilated...

Výběr článků

Načítám