Hlavní obsah

Objev roku Winehousová ruší jeden koncert za druhým

Novinky, BBC, Stanislav Dvořák

Největší britský objev sezóny, zpěvačka Amy Winehousová, zrušila celé turné po Americe. Již dříve nečekaně zrušila vystoupení s Rolling Stones v Německu. Podle BBC se odvolává na vyčerpání, britský tisk ale často zmiňuje podezření, že 23letá zpěvačka je narkomanka a alkoholička.

Článek

Amy Winehousová oznámila, že ruší koncerty v USA a v Kanadě ze zdravotních důvodů. Britské koncerty plánované na říjen a listopad prý už odzpívá.

V poslední době odvolávala i další koncerty. Podle tisku byla chvílemi v léčebně, ale brzy ji zase opustila. Ironií je, že její nejznámější písnička se jmenuje Rehab (léčebna).

Tisková mluvčí Winehousové Tracy Millerová řekla, že zpěvačce bylo doporučeno odložit turné na příští rok. Do té doby má Amy odpočívat a věnovat se svému zdraví. Manžel Winehousové dodává, že zprávy o jejich problémech s drogami jsou přehnané.

Winehousová je jednou z mála britských zpěvaček, které prorazily v Americe. Její druhá deska Back to Black sklidila dobré kritiky a zpěvačka měla být hvězdou letošních cen MTV. Byla nominována ve třech kategoriích - nejlepší zpěvačka, nejlepší nováček a nejlepší videoklip. Nyní ale není jisté, jestli se vůbec dostaví.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám