Hlavní obsah

Axl Rose vydá nové písničky na cizí desce

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pohasínající rocková hvězda Axl Rose bude mít dvě nové písničky, ale ne na své mýtické desce Chinese Democracy, která patrně nikdy nevyjde. Natočil je pro svého kamaráda Sebastiana Bacha (ex Skid Row).

Článek

Sebastian Bach vydá novinku Angel Down v listopadu. S Axlem Rosem spolupracoval na několika písničkách, které údajně mají vyjít na nejméně deset let připravovaném albu Chinese Democracy.

Bach mu nabídl účast na své desce spíše z legrace. Nečekal, že by to Axla Rose skutečně zajímalo. "Řekl jsem, kámo, kdy budeš zpívat na mojí desce? Dělal jsem si legraci, Nemyslel jsem si, že by to udělal, ale on mě nikdy nepřestane udivovat. Odpověděl: Kdy? Kde? Kde je studio a kdy mě tam chceš?"

Rose má zpívat na dvou nahrávkách, jedna se jmenuje (Love Is) a Bitchslap a druhá by měla být coververze, pravděpodobně klasiky Back in the Saddle od Aerosmith.

Bach neskrývá své nadšení z Axlova hlasu, který je prý "ostrý jako břitva", a přirovnal nové písničky ke spolupráci Boba Dylana a Johnnyho Cashe na desce Nashville Skyline v roce 1969.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám