Hlavní obsah

Fanoušci vyberou písně pro album Kryštof

Právo, Jaroslav Špulák

Ostravská skupina Kryštof vydá po čtyřech řadových a jednom koncertním CD na podzim výběrovou kolekci svých největších hitů. Na její podobě se mohou podílet také fanoušci kapely. Na oficiálních internetových stránkách www.krystof.net probíhá hlasování o písních, které by podle posluchačů na desce neměly chybět.

Článek

Kapela fanouškům předložila seznam čítající 20 skladeb. V současné době se v hlasování nejvíce daří skladbám Obchodník s deštěm, Zrcadlení a Lolita.

"Ne vždy se kapela domluví na výběru toho nejlepšího a ne vždy bývají rádiové hity tím, co fanoušci milují," tvrdí zpěvák Richard Krajčo.

"Dáváme jim tedy možnost obsah desky ovlivnit, respektive o něm rozhodnout. Jak se zdá, fanouškům se něco takového líbí." Vydání alba je plánováno na 19. října. Vedle zhruba tuctu písniček vybraných posluchači na něm budou také tři novinky.

"Pilotní singl se jmenuje Plán. Mám pocit, že jsme se v něm posunuli k vysněnému zvuku britských kytarových kapel. Další skladba je Atentát, milostná píseň o atentátu v postelích. Poslední věc se jmenuje Iluze, která je o bulvárních médiích," prozradil Právu Krajčo.

Od 1. listopadu do 15. prosince bude skupina Kryštof na koncertním turné po celkem patnácti českých a moravských divadlech.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám