Hlavní obsah

Mamma Mia se Streepovou a Brosnanem

Úspěšný muzikál Mamma Mia! na motivy písní švédské skupiny ABBA se své filmové podoby dočká již na konci srpna. V připravovaném snímku by se měla objevit Meryl Streepová a Pierce Brosnan. Producentem filmu je americký herec Tom Hanks.

Článek

Irský herec Pierce Brosnan, bývalý James Bond, je očekáván koncem srpna na řeckém ostrově Skiathos, kde se hollywoodská adaptace muzikálu bude točit. Informovala o tom agentura AFP.

Natáčení má začít 29. srpna a pokračovat asi měsíc na ostrovech Skiathos a Skopelos v souostroví Sporady na severovýchodě Egejského moře.

Do Řecka by prý mohla na natáčení přijet i americká hvězda Meryl Streepová, která má ztvárnit svobodnou matku hlavní postavy komedie, mladé ženy, která se chce vdát a pouští se do hledání otce, jehož nepoznala. Jedním z potenciálních otců bude právě Pierce Brosnan.

Obrovský úspěch

Film Mamma Mia, jehož producentem je Tom Hanks, by prý mohl být stejně úspěšný jako muzikál Mamma Mia!, který v Londýně uvedla na scénu režisérka Phyllida Lloydová podle veleúspěšného hitu švédské skupiny ABBA ze 70. let. Podle amerického tisku má Lloydová rovněž režírovat filmovou verzi, která se v kinech objeví v roce 2008.

Divadelní show Mamma Mia! odstartovala v Londýně v roce 1999 a v roce 2000 pronikla i do Ameriky. Poprvé se hrála v Torontu (pět let nepřetržitě), postupně se rozšířila po celém světadíle a pronikla i na Broadway.

Reklama

Související témata:

Související články

Mamma Mia: ABBA a bývalý Bond v hlavní roli

Bývalý představitel Jamese Bonda Pierce Brosnan dostane jednu z hlavních rolí ve snímku Mamma Mia!, což je muzikál založený na hitech popové legendy ABBA....

Do Česka míří muzikálová ABBA

Do pražské Sazka Arény se chystá muzikál Mamma Mia!, který je založen na písničkách legendární popové skupiny ABBA. Mamma Mia! bude mít českou premiéru v Sazka...

Výběr článků

Načítám