Hlavní obsah

Madonna sní o velkolepé oslavě padesátin

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka Madonna by chtěla uspořádat u příležitosti svých padesátých narozenin speciální koncert. Konat by se měl v newyorském Central Parku.

Článek

Madonna, která má v rodném listě jméno Madonna Louise Veronica Ciccone, se narodila 16. srpna 1958 v Bay City v Michiganu. O svém narozeninovém záměru hodlá hovořit zítra, v den svých devětačtyřicátých narozenin, na tiskové konferenci. Mluvit by měla i o novém albu, které v současné době dokončuje a podle posledních informací by mělo vyjít ještě letos.

Britský list The Sun napsal, že Madonna je nápadem oslavit narozeniny koncertem v Central Parku nadšená. Zdroj blízký zpěvačce mu prozradil, že se sice trápí tím, že je čím dál tím starší, ovšem padesátiny nehodlá obejít. Madonnino následující světové turné začne nejspíš v červnu příštího roku ve Spojených státech. Vystoupení v Central Parku by mělo být jeho součástí. Madonna by byla ráda, kdyby koncert vysílala některá televize.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám