Hlavní obsah

Nová CD - Crowded House i soundtrack Transformers

Konečně na náš trh dorazila již měsíc slibovaná novinka australských Crowded House a kdo se nemůže dočkat filmu Transformers, může si pořídit jeho slušně nadupaný soundtrack.

Článek

Crowded House: Time On Earth

Legendární australská skina Crowded House má novou studiovou desku Time On Earth, první od roku 1993. O většinu producentské práce se podělili Ethan Jones (Kings Of Leon, Ray LaMontage) a Steve Lillywhite, který v minulosti dělal i s U2 nebo Morrissey. Ve dvou písních hostuje kytarová legenda Johny Marr a na písni Silent House se autorsky podílely americké hvězdy Dixie Chicks. Celé album je věnované bubeníkovi Crowded house Paulu Hesterovi, který tragicky zahynul před dvěma lety.

EMI

OST: Transformers

Jedním z očekávaných filmových hitů letošního léta je akční sci-fi Transformers režiséra Michaela Baye, která má premiéru 16. srpna. Už to, že film produkoval Steven Spielberg, dává naději kvality. Jako závdavek vychází týden před premiérou nadupaný soundtrack. Souboje obřích robotů doprovázejí Linkin Park, Smashing Pumpkins, Goo Goo Dolls, HIM a další.

Warner Music 

Aqualung: Memory Man

Za britským projektem Aqualung stojí především Matt Hales, který se svým bratrem Benem a manželkou Kim Oliveovou skládá veškeré písně. Na svém kontě mají již tři alba Aqualung, Still Life a Brighter Than Sunshine, které Aqualung představilo i publiku mimo Velkou Británii. Novinkové album nese název Memory Man a najdete zde jedenáct novinkových písní. 

Sony BMG

Various: Akce punk

Na kompilačním albu Akce punk se vydavatelství EMI pokusilo vytvořit průřez českou punkovou scénou. Zahrnuje kapely jak známé tak i ty úplně nové a mladé. Všechny tracky jsou pečlivě vybrané členy kapel, které byly osloveny, a jsou většinou tím nejčerstvějším, co muzikanti měli. Jde o songy většinou nevydané velkými vydavatelstvími, které se k uším posluchačů zatím dostávali jen svépomocnou distribucí. Kompilace Akce punk obsahuje sedmnáct songů například od kapel Apple Juice, E!E, Rybičky 48, SPS nebo Zina Stereophonic Punk.

EMI

Beyonce: Irreemplazable

Kráska Beyoncé slaví s albem B´Day obrovský celosvětový úspěch, který podpořil singl Beautiful Liar, který nazpívala Beyoncé společně s další hvězdou Shakirou. Na letní měsíce vychází minialbum zpívané španělsky ve formátu EP, kde se kromě zmíněného singlu najdete ještě další tracky, včetně hitu Irreeplazable.

Sony BMG

Reklama

Výběr článků

Načítám