Hlavní obsah

V Kácově odstartoval sedmý ročník Sázavafestu

– KÁCOV
Právo, Jaroslav Špulák

V Kácově na Kutnohorsku začal ve středu tzv. zahřívacím dnem sedmý ročník multikulturního O2 Sázavafestu. Od odpoledních hodin se hrálo na jediné scéně z pěti připravených. Představují se skupiny, které v hlavním programu nezískaly místo.

Článek

"Jsme rádi, že jste dorazili a že nejste někde v práci," usmál se na několik desítek diváků pod pódiem zpěvák skupiny Pěchota, která program krátce po čtrnácté hodině zahájila.

Po ní následovaly formace Zpraku!, Crossband, Chocolate Jesus a až do noci budou pokračovat ještě Volant, Medvěd 009, No Heroes a další.

Ve festivalovém areálu se byl odpoledne podívat také manažer britské zpěvačky Skye, která se představí coby první velká hvězda festivalu ve čtvrtek ve 21:50 na O2 Main Stage.

Sama Skye dorazila do Prahy vpodvečer a ubytovala se v Praze. Do Kácova se přemístí až ve čtvrtek těsně před svým vystoupením.

Na středeční zahřívací den by mělo dorazit několik stovek prvních diváků. Již dnes se mohou ubytovat ve stanovém městečku, které je mimo areál.

Přímo na místě konání zatím vyrůstala všechna hlavní pódia, vznikal sektor s občerstvením a řešily se poslední problémy, které pořadatelé s místem měli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám