Hlavní obsah

Guns N'Roses oslaví první album

Právo, jaš

Nejméně čtyři z pěti členů původní sestavy americké rockové skupiny Guns N'Roses se sejdou v sobotu v klubu Key v Los Angeles, aby oslavili dvacáté výročí vydání debutového alba Appetite for Destruction. Svou účast zatím potvrdili bubeník Steven Adler, kytaristé Slash a Izzy Stradlin a baskytarista Duff MacKagan.

Článek

Není jen jasné, zda dorazí zpěvák William Axl Rose, který s ostatními členy kapely nemá příliš dobré vztahy už od roku 1993.

"Mluvil jsem s ním nedávno v Las Vegas," řekl bubeník Adler. "Je velká šance, že se objeví. Doufám, že to dobře dopadne, protože cokoli dělají na pódiu Rolling Stones, to je třikrát horší než to, co umíme my."

Album Appetite for Destruction vyšlo 21. července 1987. Jsou na něm takové hity jako Welcome to the Jungle, Paradise City nebo Sweet Child O'Mine.

Kapela už více než deset let pracuje na nové desce Chinese Democracy. V její sestavě už je ale jen zpěvák Axl Rose. Dosud poslední vydané album The Spaghetti Incident? je z roku 1993.

Reklama

Související témata:

Související články

Pozdní večírek Axla Rose

Axl Rose a úplně obměněná kapela Guns N' Roses v úterý po předlouhém čekání znovu zahráli českým fanouškům. Ti ale nakonec odcházeli se smíšenými pocity.

Výběr článků

Načítám