Hlavní obsah

Premiéra - Smrtonosná past 4.0

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden přichází do kin další pokračování jedné z nejslavnějších filmových sérií, americký akční film Smrtonosná past 4.0 s Brucem Willisem v hlavní roli.

Článek

Smrtonosná past 4.0

Čtvrté pokračování mimořádně úspěšné série s Brucem Willisem jako nekompromisním protivníkem teroristů všeho druhu a všech národností, slibuje klasickou akční podívanou. V záplavě všech nejmodernějších trikových filmů tak nabízí nejen hrdinu ze staré školy, ale i klasické automobilové honičky, detonace, pořádného záporného hrdinu a střet postmoderního "počítačového" světa se zdravým selským rozumem.

Amerika je při oslavách Dne nezávislosti napadena velmi rafinovaným útočníkem. Ten využívá nejmodernější technologie, aby napáchal co největší škody na americké infrastruktuře a uvrhl zemi do chaosu. Jeho promyšlený plán však má jednu trhlinu. Nepočítá s tím, že existuje John McClane, který je v proklatě dobré formě...

Režisér Len Wiseman začínal jako asistent na filmech Godzilla, Den nezávislosti a dalších. Jako režisér je podepsán pod filmy Underworld a Underworld: Evolution, které sice pracují s fantaskními tématy, ale vykazují mimořádnou míru řemeslné zručnosti a autentických akčních scén.

Die Hard 4.0, USA 2007, 128 min., české titulky, režie: Len Wiseman, hrají: Bruce Willis, Justin Long, Timothy Olyphant, Cliff Curtis, Maggie Q...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám