Hlavní obsah

TV tip: Případ Pelikán, Smrtonosná past 3

Novinky, Stanislav Dvořák

Víkend bude patřit především starším filmům z 90. let. Je mezi nimi thriller s Julií Roberts Případ Pelikán, akční Smrtonosná past 3 nebo romantické Madisonské mosty.

Článek

Případ Pelikán

Studentka Darby objeví děsivé spiknutí související s vraždami soudců. Do případu jsou zřejmě zapleteni nejvyšší politici a Darby začne jít o život. Když záhadně zemře její přítel, spojí se s novinářem Grayem Granthanem a společně pokračují v pátrání. V hlavních rolích thrilleru z roku 1993 Julia Roberts a Denzel Washington.

(Případ Pelikán, Prima, So 22:45)

Smrtonosná past 3

Neprůstřelný policista McClane se vrací potřetí. Další pokračování jen rozvíjí děj prvních dvou dílů. Tentokrát Bruce Willis bojuje se zvráceným teroristou, který nastražil v New Yorku několik bomb a s policií si hraje jako kočka s myší. Willisovi asistuje Samuel L. Jackson, v roli padoucha Jeremy Irons.

(Smrtonosná past 3, ČT1, So 21:10)

Madisonské mosty

Romantický film s Clintem Eastwoodem a Meryl Streepovou vznikl v roce 1995. Michael a Carolyne z matčiných deníků zjistí, že kdysi měla poměr s jistým Robertem Kinckakem. Postupně začnou chápat, že kvůli rodině vzdala svou osudovou lásku.

(Madisonské mosty, Prima, So 20.00)

Anketa

Který film máte nejraději?
Případ Pelikán
28,9 %
Smrtonosná past 3
48,6 %
Madisonské mosty
22,5 %
Celkem hlasovalo 253 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám