Hlavní obsah

Sean Connery definitivně odmítl dalšího Indiana Jonese

Novinky, DPA, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V novém pokračování dobrodružství Indiana Jonese určitě nebude hrát Sean Connery, uvedla agentura DPA. Přestože ho George Lucas měsíce přemlouval, 76letý herec si svou roli nezopakuje. Chce zůstat v důchodu.

Článek

Connery měl hrát otce Indiana Jonese. "Přemýšlel jsem o tom dlouho," vysvětlil na internetových stránkách připravovaného filmu, "pokud by mě něco vytáhlo z důchodu, byl by to Indiana Jones."

Sean Connery se stáhl ze světa filmu v roce 2005. O práci se vyjadřoval rozmrzele a chtěl si odpočinout. Producent Lucas přemlouval herce do poslední chvíle, natáčení má začít tento měsíc.

Indiana Jonese má hrát Harrison Ford a partnerkou mu bude Cate Blanchettová. Lucas dodává, že nový Indy bude stejně akční jako předchozí díly a rozptyluje obavy, že by snad 64letý Harrison Ford nezvládl některé scény: "V žádném z těch filmů neběhal. Vždy jezdil na koni nebo v autě či na motorce... honičky budou spíše napínavé než rychlé."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám