Hlavní obsah

Parkerová: Sex ve městě půjde do kin

Novinky, Stanislav Dvořák

Herečka Sarah Jessica Parkerová potvrdila, že do kin půjde filmová verze slavného televizního seriálu Sex ve městě. Seriál se přestal natáčet v roce 2004, od té doby se spekuluje, jestli se vrátí.

Článek

Parkerová hrála v seriálu hlavní roli novinářky Carrie Bradshawové a současně byla i producentkou. V jedné americké televizní show podle serveru Hollywood řekla, že "pokud ví, všechny herečky ze seriálu se chtějí pro tento film znovu spojit".

Dodala, že se na film velice těší: "Myslím, že je to šťastně načasované... jsem plná naděje a vzrušená." Společnost HBO přitom loni oficiálně prohlásila, že film nebude. Také Parkerová už s ním nechtěla mít nic společného, ale evidentně si to rozmyslela.

Vznik filmu prý dlouho "brzdila" i herečka Kim Cattrallová, která hrála Samanthu. Ona sama ale tvrdí, že jí dlouho neukázali scénář, takže nemohla na film kývnout a mezitím dostala jinou práci. 

Seriál Sex ve městě patřil k nejúspěšnějším televizním projektům v historii. Získal mnoho ocenění, mezi nimi několik Emmy a Zlatý globů.

Reklama

Související témata:

Související články

Sex ve městě končí, Parkerová truchlí

Hrdinka úspěšného seriálu "Sex ve městě" Sarah Jessica Parkerová se svěřila, že jí jeho ukončení plánované na letošní únor vhání slzy do očí. Role Carrie...

Se Sexem ve městě je konec

Už dva roky spekulují zahraniční média o možnosti vzniku celovečerního filmu podle úspěšného seriálu Sex ve městě. Několikrát se mělo točit, pak se zase...

Výběr článků

Načítám