Hlavní obsah

TV tip: Piráti z Karibiku, Smrtonosná past, Hadí oči

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O víkendu nabízí televize např. první díl Pirátů z Karibiku a akční klasiku Smrtonosná past. Pro nespavce je tu ještě noční thriller Hadí oči s Nicolasem Cagem.

Článek

Smrtonosná past

Banda zločinců se rozhodla narušit vánoční večírek v jednom mrakodrapu v Los Angeles. Netuší ale, že v budově je také policista McClane. Má sice jen jednu pistoli, ale od první chvíle, kdy ho spatříte, je jasné, že záporňáci nemají šanci. Bruce Willis ve své kultovní roli nasadí typický otrávený výraz a likviduje protivníky jednoho za druhým. Snímek z roku 1988 se dodnes řadí k absolutní špičce žánru.

(Smrtonosná past, ČT1, So 21:00) 

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé Perly

Příběh plný pirátů, exotických zemí, pokladů a krásných žen nabízí ideální nenáročnou zábavu na odpočinkový víkendový večer. V hlavních rolích září Johnny Depp (pirát Jack Sparrow), Geoffrey Rush (kapitán Barbossa), Orlando Bloom (Will Turner) a Keira Knightleyová (Elizabeth Swannová).

Film byl komerčně velmi úspěšný a v současnosti běží v kinech třetí díl, který opět trhá rekordy v tržbách, ale podle kritiky je jen slabým odvarem jedničky. Tu v roce 2003 natočil režisér Gore Verbinski.

(Piráti z Karibiku: Prokletí Černé Perly, Nova, So 20:00)

Hadí oči

Významný politik je zastřelen na přeplněném stadiónu. Na místě je i detektiv Santoro, který pronásleduje vraha v davu. Postupně ale odhaluje stále složitější spiknutí a začíná tušit, že nebezpečný je člověk, kterému věřil nejvíce. V hlavní roli podařeného thrilleru Nicolas Cage.

(Hadí oči, Prima, So 22:50)

Anketa

Který film je nejlepší?
Piráti z Karibiku
64,5 %
Smrtonosná past
29,7 %
Hadí oči
5,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 3567 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám