Hlavní obsah

Ozzy slíbil festival zadarmo, trochu přeháněl

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začátkem roku 2007 ohlásil slavný rockový "dinosaurus" Ozzy Osbourne, že obří americký metalový festival Ozzfest bude letos v červenci úplně zadarmo. Částečně říkal pravdu, ale sleva, jak známo, nikdy není zadarmo.

Článek

Fanoušci, kteří chtějí mít možnost si na festivalu alespoň sednout a vidět Ozzyho Osbourna zblízka, si musí zakoupit různé VIP vstupenky v cenách 300 až 1000 dolarů.

Kdo chce show sledovat z dálky a celý festival stát, může se zaregistrovat na stránkách festivalu a po přesměrování na sponzorské stránky a vyplnění dotazníku požádat o lístek zdarma. Ten možná dostane, možná také ne. Každopádně na výsledek musí čekat až do poloviny června.

Ozzy Osbourne vystoupí před Ozzfestem 26. 6. také v pražské Sazka Aréně. To samozřejmě zadarmo nebude. Právě vydal desku Black Rain, kterou natočil se svým dvorním kytaristou Zakkem Wyldem, a fanoušci se tak mohou těšit na další várku temných valivých riffů.

Reklama

Související témata:

Související články

Temný Ozzy, tak ho máme rádi

Metalový veterán Ozzy Osbourne se vrátil s deskou Black Rain. Věrní stoupenci starého pekelníka už asi vědí, že opět spolupracoval se Zakkem Wyldem a že deska...

Výběr článků

Načítám