Hlavní obsah

Film Simpsonovi má punkovou znělku od Green Day

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Horečně očekávaný celovečerní film Simpsonovi bude doprovázet hudba od Green Day. Skupina prý předělala úvodní znělku. Green Day legendární melodii "zpunkovali", píše magazín RollingStone. Oproti původním zprávám nebude na soundtracku celovečerních Simpsonů Fall Out Boy.

Článek

Seriál je mimo jiné známý tím, že v něm vystupují světové hudební hvězdy. V minulosti to byli např. Sting, Aerosmith, Tom Jones, George Harrison, Barry White, Cypress Hill, U2 a další.

Celovečerní Simpsonovi z dílny Fox Movies mají premiéru v USA v červenci a do Česka dorazí vzápětí. Režisérem filmu je David Silverman, pracuje na něm samozřejmě i duchovní otec seriálu Matt Groening a celá stará známá parta (Dan Castellaneta, Julie Kavnerová, Nancy Cartwrightová, Yeardley Smithová, Hank Azaria a další).

Nestyda Bart

O zápletce filmu nejsou žádné oficiální informace. Zato všechna média nedávno informovala o tom, že Bart v něm bude jezdit nahý na skateboardu po městě. Většinu času ho sice zakrývají keře a ploty, ale v jeden okamžik ukáže desetiletý Bart celému světu své intimní partie. Může to být "první hollywoodský film, který něco takového ukáže a unikne označení nepřístupný," píše Movies.ign.com.

Současně se točí i dva nové ročníky Simpsonů (osmnáctý a devatenáctý). Čeští diváci se jich určitě také dočkají. Mluvčí ČT Martin Krafl dříve Novinkám řekl, že o ně určitě budou usilovat, protože ČT už odvysílala všechny předchozí řady seriálu. Ve světě se vysílá od roku 1989.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám