Hlavní obsah

ON-LINE CHAT: Michal Horáček

Novinky, Stanislav Dvořák

Na otázky čtenářů Novinek ve středu odpovídal Michal Horáček, textař, novinář a bývalý podnikatel a porotce v SuperStar. Na trh právě přichází DVD Strážce plamene v obrazech, které obsahuje písně vzniklé ze spolupráce s Petrem Hapkou, Michalem Pavlíčkem, Hanou Hegerovou, Jarkem Nohavicou, Janou Kirschner a dalšími.

Článek

Hned první dotaz čtenářů se týkal majetkových poměrů bývalého podnikatele. "Jaké to je, být nejbohatším člověkem v republice, to opravdu nevím. Nejsem a nikdy jsem takovou pozici nezastával, zřejmě bude vhodnější zeptat se na to pana Kellnera. Pokud se týká mne, tak já to ani nepotřebuju vědět, protože to nikdy nebylo mým cílem. Mým cílem bylo a je vést co nejplnější, nejbarvitější a nejbojovnější život. Peníze určitě pomohou, ale takový život lze vést i skoro bez peněz - a já byl bez peněz mockrát," odepsal Michal Horáček.

Napsal také, že podnikat už nikdy nechce. Dává přednost studiu a psaní písniček. "Vlastně podnikám, ale výhradně v projektech, které jsou předem odsouzeny k finančímu nezdaru. Třeba to DVD Strážce plamene stálo pět miliónů, zpátky se může vrátit tak dvacet procent," zavtipkoval.

Další dotazy se týkaly i nové desky Anety Langerové. "Aneta má můj respekt - je to ve skládání a v textování novicka, ale nešla za profesionály, chtěla se nějak vyjádřit sama a po svém. Je to riskantní postup, ale mě taková bojovnost těší. Aneta je hráč," odpověděl Horáček.

Reklama

Související témata:

Související články

Horáčkova Fortuna už patří skupině Penta

Investiční skupina Penta získala nejvýdělečnější síť sázkových kanceláří ve střední Evropě. Ve čtvrtek uzavřela převzetí šesti firem, které vlastnil podnikatel...

Výběr článků

Načítám