Hlavní obsah

Ozzy má sólové album a teď chce točit s Black Sabbath

Novinky, Stanislav Dvořák

Vyznat se ve vztazích mezi Ozzy Osbournem a zbytkem skupiny Black Sabbath není jednoduché. Legendární hard-rockový dinosaurus Ozzy v květnu vydá sólové album Black Rain, ale už ohlašuje, že na turné, během něhož navštíví i Prahu, bude hrát i hodně starých klasik. Nejraději by si teď natočil další desku s Black Sabbath, svěřil se MTV.

Článek

Ozzy Osbourne sice mluví o tom, jak touží natočit desku s Black Sabbath, ale zároveň dodává, že si nemůže vynachválit spolupráci s kytaristou Zakkem Wyldem, se kterým natočil Black Rain.

"Mít ho je požehnání. Před pár lety jsem hledal nového kytaristu, ale nikdo lepší není," říká o něm. Black Rain prý obsahuje velmi tvrdé riffy ale i balady - jednu z nich Ozzy věnoval manželce Sharon. Dodává, že je to první deska, kterou natočil zcela bez drog a alkoholu.

V květnu startuje k nové desce turné a 26. června se zastaví v pražské Sazka Aréně spolu s kapelami Black Label Society a Korn. Současně budou ale na turné i "druzí" Black Sabbath (Tony Iommi, Geezer Butler,  Ronnie James Dio a Vinny Appice). Ti vystupují pod názvem Heaven and Hell.

Ozzy jim prý přeje vše nejlepší, ale nezapomíná jedním dechem dodat, že jediní opravdoví "sabati" jsou ti v jeho doprovodné kapele. Vztahy s Tonym Iommim si ale pochvaluje: "Napravili jsme ty chyby, které se mezi námi staly, a teď bych chtěl udělat opravdu pořádné album Black Sabbath!"       

Reklama

Související témata:

Související články

Do Prahy přijede Ozzy Osbourne

V červnu pravděpodobně zavítá do Prahy britská hard-rocková legenda Ozzy Osbourne. Mluvčí Sazka Arény Zdeněk Zikmund řekl, že koncert je v plánu, ale nemůže...

Ozzfest zadarmo? Už to tak vypadá

Lehce šokující informace se objevila na stránkách rockového festivalu Ozzfest, který se koná pod záštitou legendárního Ozzyho Osbourna. Vstup na tuto americkou...

Výběr článků

Načítám