Hlavní obsah

Nejsledovanější pořady se nemění, diváci jim ale ubývají

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za poslední víkend se propadla sledovanost největších programových "hitů" TV Nova (Výměna manželek, Bailando, Ztraceni), přesto se tabulka nejsledovanějších pořadů moc nemění. Vyměněné manželky dále vévodí víkendu.

Článek

Patrně vlivem neobvykle letního počasí poklesla sledovanost víkendových večerních programů na Nově. Největší rozdíl oproti minulému týdnu zaznamenala Výměna manželek, která se dostala ze dvou miliónů diváků na 1,6 miliónu. Estráda Bailando klesla mírně ze cca 1,5 miliónu na 1,4. Ztraceni měli minulý víkend přes 1,3 miliónu, tento přes 1,2 miliónu.

Četnické humoresky (1,1 miliónu) na ČT1 tentokrát překonaly talk-show Uvolněte se, prosím (1 milión). Velmi dobrou sledovanost zaznamenaly Trapasy (1,1 miliónu) a také nový český film Cesta do vídně a zpátky (1 milión).

Soutěžní Ber nebo neber na Primě se už nedokázalo přehoupnout přes miliónovou hranici jako minulý víkend. Věřte - nevěřte si připsalo 0,6 miliónu diváků, půl miliónu zbylo na filmy Lepší pozdě než později a Hulk.

Víkendová sledovanost
Neděle
Sobota
Pátek

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám